Sara en Avy
Sara en Avy Ministerie van de Toekomst

Baarnse Minister van de Toekomst Sara zoekt de creatiefste klas van Nederland!

Lokaal Deel je nieuws

Sara en Avy van het Ministerie van de Toekomst dagen alle kinderen in Nederland uit om mee te doen met de #ToekomstMakers Challenge. Jouw klas maakt dan kans op de titel “Creatiefste klas van Nederland” en een hele coole prijs. De eerstvolgende Challenge staat in het teken van Waterbouw, met als uitdaging: maak de creatiefste brug van de toekomst!

De #ToekomstMakers Challenge start op 22 maart 2022 en alle klassen van groep 4, 5 en 6 mogen meedoen. Elke klas krijgt drie weken de tijd om de meest creatieve brug te ontwerpen die zij in de toekomst wel zouden willen terugzien. Gedurende de drie weken kunnen de klassen gebruikmaken van een interactieve video over bestaande bruggen, en Waterbouw-gerelateerde content via de social media kanalen van het Ministerie van de Toekomst. In de vierde week kunnen de ontwerpen worden ingeleverd en zullen deze beoordeeld worden door een echte vakjury uit de Waterbouwsector.

Voor de creatiefste klas van Nederland staat er een geweldige prijs te wachten! De klas met het meest creatieve ontwerp voor de brug van de toekomst wint de titel “Creatiefste klas van Nederland”! Daarnaast mag de winnende klas geheel verzorgd, inclusief busreis en toegang, op een waterbouwuitje naar keuze! Denk bijvoorbeeld aan het Watermuseum in Arnhem, het Maritiem Museum in Rotterdam, Biesbosch Museumeiland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Waterbouw.

Gaat jouw klas de uitdaging aan? Meer informatie is te vinden op www.ministerietoekomst.nl/challenge. Ook kun je via deze website het supercoole ontwerp van de creatiefste brug van de toekomst van jouw klas inleveren!

advertentie