Volksuniversiteit Baarn zoekt enthousiaste vrijwilligers.

Lokaal Deel je nieuws

De Volksuniversiteit Baarn is een stichting, zonder winstoogmerk, die jaarlijks ca. 80 cursussen, lezingen en workshops in verschillende categorieën organiseert. Wij zijn opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die de Volksuniversiteit een boost willen geven. Heb je een paar uurtjes per week over en wil je ons helpen? Aan de Volksuniversiteit kun je als vrijwilliger een nuttige bijdrage leveren.
Momenteel zijn wij druk met het nieuwe programma voor het seizoen 2022 - 2023. Met dit nieuwe programma willen wij ons niet alleen richten op onze bestaande doelgroep maar willen we ook een jongere doelgroep aanspreken. Om dit nog beter te kunnen doen zijn wij opzoek naar enthousiaste kandidaten voor onze programmacommissie en marketingcommunicatie.

Programmacommissie
Voor de programmacommissie, een groep gedreven vrijwilligers die het cursusaanbod samenstelt, zijn wij opzoek naar verschillende vrijwilligers die beschikken over ervaring, affiniteit en/of een netwerk hebben in de categorieën talen, natuur & wetenschap en vrije tijd. Beschik jij over deze skills, aarzel niet en neem contact met ons op.

Marketingcommunicatie
Onze marketingcommunicatiecommissie, een tweetal enthousiaste vrijwilligers die alle marketingcommunicatie voor de Volksuniversiteit verzorgen, willen wij uitbreiden met een ambitieuze kandidaat die veel ervaring heeft met online/social media. Wanneer jij alle geheimen kent van Facebook, Instagram, Photoshop en websitebeheer dan zijn wij opzoek naar jou.

Heb je interesse in één van de bovenstaande vacatures stuur je CV naar onze bureaucoördinator via volksuniversiteitbaarn@planet.nl en wij nemen contact met je op.
 

advertentie