Waldheim-mavo, de school die je kent!
Waldheim-mavo, de school die je kent! Waldheim-mavo

Activiteiten voor groep 8 leerlingen op de Waldheim-mavo

Lokaal Deel je nieuws

De basisscholen en het voortgezet onderwijs zijn na de kerstvakantie weer open. Voor de leerlingen van groep 8 breekt er een spannende periode aan. Naar welke school voor voortgezet onderwijs gaan zij volgend schooljaar? Helaas kunnen ook dit jaar de open dagen niet op de gebruikelijke manier doorgaan. 

Omdat het voor de leerlingen van groep 8 om een goede keuze te maken wel belangrijk is het voortgezet onderwijs te bezoeken, is er in de regio Amersfoort afgesproken dat zij wel welkom zijn voor activiteiten op het voortgezet onderwijs.

De Waldheim-mavo in Baarn organiseert daarom op 19 januari 2022 van 14.00 – 16.00 uur de doemiddag en op 23 februari 2022 van 14.00 – 16.00 uur Expeditie Waldheim. Tijdens de doemiddag zijn er geen lesjes maar kunnen de groep 8 leerlingen op een creatieve en actieve manier bezig zijn. Expeditie Waldheim is een open lesmiddag. Leerlingen groep 8 kunnen zich inschrijven via de groep 8 website van de Waldheim-mavo, www.waldheim.nl/groep8. Bij beide activiteiten gelden de coronamaatregelen.

Voor ouders/verzorgers is er op 26 januari 2022 om 19.00 uur een digitale informatieavond.

advertentie
advertentie