Baarns Mannenkoor.
Baarns Mannenkoor. Eigen foto

Kerstconcert Baarns Mannenkoor.

Lokaal Deel je nieuws

Kerstconcert Baarns Mannenkoor.

Op zondag 19 december is er weer een kerstconcert van het Baarns Mannenkoor. Ondanks de corona kan het concert door gaan. Wel moet er rekening gehouden worden met de regels, die er voorgeschreven worden. Er wordt gecontroleerd op de QR-code bij de ingang en het publiek moet op de voorgeschreven afstand zitten. Daarom kunnen er maar een beperkt aantal kaarten verkocht worden. Wees er snel bij, want vol is vol.

Dit optreden is in de Paaskerk Utrechtseweg te Baarn en aanvangstijd is 14.00 uur. Het belooft een gevarieerd geheel te worden en het mannenkoor wil er voor zorgen, dat het aanwezige publiek in kerststemming huiswaarts keert. De dirigent is er weer in geslaagd om samen met de muziekcommissie een leuk programma samen te stellen. Er worden bekende nummers gezongen. Panis Angelicus, Cantique de Noël met solist Henk Bakker, The Holy City met solist Rudolf van Ommen en het Cantique de Jean Racine zijn enkele van deze nummers. Verder is er een intermezzo van de dirigent/pianist Mark Walter.

Voorverkoop adressen zijn: Hogeveen Mannenmode, Laanstraat 65d en de “Smaecken”van Hamelink, Laanstraat 19 allebei in Baarn.

Of via de e-mail info@baarnsmannenkoor.nl 

advertentie
advertentie