Online boekentour Dé Kleurrijke Schrijvers

7 april 2021 om 11:06 Lokaal Deel je nieuws

Op tien april 2021 presenteren vijf kleurrijke schrijvers hun boeken: twee thrillers, een roman, een kinderboek én een schrijfboek. Het wordt een bijzondere dag met een vrolijk tintje, want door corona organiseren de initiatiefnemers van de Kleurrijke schrijvers Jolanda Pikkaart uit Baarn (dé Kleurrijke schrijfcoach) en Esther van der Ham (uitgever bij Droomvallei Uitgeverij) een online boekentour. Ze gaan één voor één de kleurrijke schrijvers af waarvan op die dag hun boeken uitkomen.

Jolanda Pikkaart uit Baarn

Jolanda is auteur en dé kleurrijke schrijfcoach. Ze schreef dit keer het boek 'Ik heb altijd schrijfinspiratie - met dit boek jij ook'. 

Herken je dat verlammende gevoel? Je wilt aan je blog, verhaal of boek schrijven en je hebt geen inspiratie? In dit boek deelt Jolanda met jou haar geheimen, zodat ook jij kunt schrijven vanuit flow. Als je het boek nu bij haar reserveert kun je het zaterdag 10 april vanaf 17:00 bij haar ophalen in Baarn. Je kunt het ook bij de uitgever bestellen en bij elke (online) boekhandel. https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/product/ik-heb-altijd-schrijfinspiratie-en-met-dit-boek-jij-ook/

Drive thru boekenfeestje

Alle schrijvers bouwen hun eigen ‘drive thru’ feestje, zodat iedereen coronaproof een gesigneerd boek in ontvangst kan nemen. Je kunt langskomen om het boek of de boeken bij de auteurs te kopen en te laten signeren. Spreek een tijd af om drukte te voorkomen. We maken er ondanks alle beperkende omstandigheden een leuk feestje van vol verrassingen, ook voor de kopers van de boeken!

De kleurrijke schrijvers

Kleurrijke schrijvers is een initiatief van uitgever Esther van der Ham in samenwerking met Dé Kleurrijke schrijfcoach Jolanda Pikkaart.

Kleurrijke schrijvers willen nét iets meer maken van hun boeken en steunen elkaar tijdens hun schrijftraject met (online) bijeenkomsten. Zo delen ze hun ervaringen rondom het schrijven. Zowel successen als obstakels, want schrijven is vaak gewoon hard werken en doorzetten. Coaching en uitgebreide redactie door schrijfcoach Jolanda Pikkaart en uitgeefster Esther van der Ham van Droomvallei Uitgeverij maken de boeken nog beter. 

Aanmelden voor het online evenement: https://dekleurrijkeschrijvers.nl/online-boekpresentatie-kleurrijke-schrijvers/

Lees meer over de boeken en de boekentour op www.droomvalleiuitgeverij.nl/de-kleurrijke-schrijvers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie