Eerste algemene ledenvergadering BIZON bij Boot Koffie

25 november 2018 om 08:04 lokaal

BAARN Het Baarnse Inspirerende Zelfstandige OndernemersNetwerk (BIZON), dat in juni officieel is opgericht, houdt zijn eerste Algemene Ledenvergadering op maandagavond 26 november. Het wordt gehouden bij Boot Koffie in de Laanstraat en gecombineerd met een bedrijfsbezoek en inleiding door Jochem Kramer.

Jochem Kramer is niet alleen bedrijfsleider bij Boot Koffie, maar was daarnaast deelnemer aan Masterchef Nederland 2018 én hij is oprichter en eigenaar van De Geluksbarrière. De reden dat Jochem is begonnen met de Geluksbarrière is omdat hij zelf een tijd niet gelukkig is geweest. Hij had het gevoel vast te zitten in een leven dat hij niet wilde en kreeg er ook geen grip op. Zo zag hij zichzelf steeds verder verwijderd raken van de persoon die hij wilde en kon zijn. Als psycholoog en gedragstrainer had hem dit nooit mogen overkomen (vond hijzelf) totdat Jochem zich ging verdiepen in de specifieke processen die zorgen dat je blijft doen wat je doet, ook al wil je wat anders. Gelukkig is dat nu volledig anders…

Bent u zelfstandige professional in Baarn en omgeving en wilt u ook weten hoe Jochem dit is gelukt? En waarom hij bewust ook barista, bedrijfsleider en macaronbakker is? Kom dan maandag 26 november naar dit BIZONdere evenement en laat u inspireren.

Het bestuur van BIZON blikt tijdens het voorafgaande ALV-gedeelte kort terug op het afgelopen jaar, licht toe wat de plannen voor 2019 zijn. De ALV en het bedrijfsbezoek zijn ook voor niet-leden toegankelijk, alleen hebben zij geen stemrecht bij de ALV.

Maandag 26 november van 19.30 tot 21.30 uur bij Boot Koffie, Laanstraat 49, Baarn. Toegang voor niet-leden en introducees: € 7,50.
Informatie en aanmelding via de website www.bizonbaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie