Gratis Glasbakdoos maakt 'glasbakken' nog makkelijker

28 september 2018 om 09:05 lokaal

BAARN Om het de consument nog makkelijker te maken glas naar de glasbak te brengen, deelt Jumbo Den Blanken Baarn, als een van de deelnemende supermarkten, op zaterdag 29 september een exclusieve Glasbakdoos uit aan hun klanten. Leuk, handig en duurzaam: lekker bezig.

Lege sambalpotjes, wijnflessen, olijfolieflessen, crèmepotjes: álle glazen verpakkingen uit de supermarkt waar geen statiegeld op zit mogen in de glasbak. Dit glas wordt vervolgens 100% gerecycled tot nieuw verpakkingsglas. En dat is goed voor het milieu.

De Glasbakdoos is opvouwbaar, voorzien van handvatten in de vorm van uitsparingen en kan zonder problemen twintig kilogram dragen. Het welbekende geel-met-zwarte Glasbaklogo en de campagneslogan 'Lekker bezig' maken de Glasbakdoos een leuke blikvanger. Tussen de tripjes naar de glasbak in, kan hij worden ingezet als opslagmiddel. Handig voor achterin de auto of in de bijkeuken! Op = op.

Nederland glasbakt. Glasbak mee! Kijk voor meer informatie en een volledige lijst van de deelnemende supermarkten op www.glasintbakkie.nl.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie