Baarnsche Courant - Buitenbeurs Exclusive Spring Fair bij Kasteel Groeneveld
Logo baarnschecourant.nl

Buitenbeurs Exclusive Spring Fair bij Kasteel Groeneveld

  kunst-en-cultuur

BAARN - Vanaf vandaag vindt, tijdens het Paasweekend, op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe binnen- en buitenbeurs Exclusive Spring Fair plaats. Een unieke woon- & lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende pop-up departmentstore. Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel home & garden. Exclusive Spring Fair is dé beurs, voor jong en oud, die niemand wil missen.

Exclusive Spring Fair is dé nieuwe beurs van InterEvent, de makers van La Table sfeerbeurs, het Kunst & Antiek Weekend en Het Juweel. Deze nieuwe voorjaarsbeurs biedt verschillende themakamers die ingericht zijn met onder andere exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten & smaakvolle kunst, unieke juwelen & horloges, droomvakanties en nog veel meer. In de tuin van het kasteel ervaart de bezoeker het buitenleven met bijvoorbeeld tuinarchitecten & hoveniers, tuinmeubelen en tuindecoraties. In het overdekte Deli Food Paviljoen in de kasteeltuin proeven de bezoekers biologische en een aanbod ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen- en buitenland. In het voorjaarszonnetje staan diverse smaakvolle foodtrucks en is er muziek te horen.

Naast de vele exposanten is er voor jong en oud van alles te beleven op Exclusive Spring Fair. Zo is er op de zolder van het kasteel de tentoonstelling "De dieren van Fiep", waar kinderen de natuur ontdekken in de wereld van illustratrice Fiep Westendorp. Bovendien kunnen zij Paaseieren zoeken door de kasteeltuin. In Kasteel Groeneveld en door de park- en moestuinen leiden enthousiaste gidsen de bezoekers rond. Proef, beleef en ontdek het allemaal op Exclusive Spring Fair!

Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn. Vrijdag 14 t/m maandag 17 april van 10.00 tot 18.00 uur. Entreeprijs: € 10,- per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. € 12,50 aan de kassa. Kinderen van 4 tot 14 jaar € 2,50. Gratis parkeergelegenheid.

Zie ook www.exclusivespringfair.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!