Baarnsche Courant - Voorleesfeestje De Gruffalo in Bibliotheek Baarn
Logo baarnschecourant.nl

Voorleesfeestje De Gruffalo in Bibliotheek Baarn

  kunst-en-cultuur

BAARN - Woensdag 19 april organiseert de Bibliotheek Baarn een voorleesfeestje rondom het prentenboek 'De Gruffalo'. Kinderen van ongeveer drie tot en met acht jaar zijn van harte welkom! De toegang is gratis.

Bij het voorleesfeestje leest een jeugdmedewerker voor uit het boek De Gruffalo van auteur Julia Donaldson met behulp van het vertelkastje. Na afloop kunnen de kinderen aan de slag met een leuke Gruffalo-knutselopdracht. Omdat de Bibliotheek Eemland meedoet aan de landelijke actie Ik wil een prentenboek, kunt u (met dank aan Boekhandel den Boer) na afloop van de voorleesfeestjes het prentenboek aanschaffen voor maar € 2,-. De Bibliotheek Eemland doet mee aan deze actie, omdat prentenboeken van onmetelijk belang zijn bij de opvoeding en taalontwikkeling van kinderen.

Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruit ziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen, had Muis toch niet verwacht.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld.

Bibliotheek Baarn, Hoofdstraat 1, in Baarn, telefoon 035 541 6549.

1 reactie
Meer berichten

Wat vindt u?

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou ik in Baarn stemmen opReageren!