BMHV ging in de laatste seconde onderuit tegen MHC Alliance uit Heemstede. Foto 5230 en 5233, BMHV scoort de 2 - 2 Foto 5244 is de fatale strafcorner in blessuretijd waar Alliance de 2 - 3 scoort. Caspar Huurdeman

BMHV heeft veel pech

14 mei 2023 om 22:00 Hockey

BAARN Heren 1 van de BMHV was op weg naar een dik verdiend punt in de tweede klasse tegen topploeg Alliance. Maar in extremis ging het alsnog mis. Een volgens menig toeschouwer onterecht toegekende strafcorner vloog erin en de bezoekers uit Heemstede wonnen met 2-3. De wedstrijd was direct na het doelpunt afgelopen. Alliance maakte ook uit een strafcorner de openingstreffer. Djordy Derks zorgde in het tweede kwart voor de gelijkmaker, na een splijtende pass van Chiel Janssen. Toch moest Baarn opnieuw in de achtervolging nadat het uit een scrimmage 1-2 was geworden. In het laatste wedstrijddeel was het wederom Djordy Derks die de ploegen op gelijke hoogte bracht (zie foto). Ditmaal was Roeland van der Wiele de aangever. En toen kwam die ‘uitspeelcorner’ met het voor Baarn zure einde van een spannende wedstrijd.