Traditioneel wordt er op tweede pinksterdag, door HCLB het Famidag handbal toernooi in Baarn gespeeld.
Maar liefst 14 teams speelden onderling partijen.
Omdat dit jaar de TOV kantine niet beschikbaar was, waren de handballers te gast bij vv Eemboys.
Op de foto de wedstrijd Hartog tegen Stal Staal.
Traditioneel wordt er op tweede pinksterdag, door HCLB het Famidag handbal toernooi in Baarn gespeeld. Maar liefst 14 teams speelden onderling partijen. Omdat dit jaar de TOV kantine niet beschikbaar was, waren de handballers te gast bij vv Eemboys. Op de foto de wedstrijd Hartog tegen Stal Staal. Caspar Huurdeman

40e Famidag HCLB bij Eemboys geslaagd

30 mei 2023 om 18:56 Handbal

BAARN Onder een stralend zonnetje begonnen op Tweede Pinksterdag om half 11 de eerste wedstrijden. De gehele dag werd er door jong en oud goed handbal gespeeld. De gehele dag kwam er steeds meer publiek en ook zij hebben genoten. 

Voornamelijk ging het om de sportiviteit en die was er zeker. Gezien de cijfers die de scheidsrechter uitdeelde werd het een zeer spannende strijd om de twee wisselbekers voor de sportiefste ploeg. De wisselbekers werden gewonnen door DIE GRUPPIE en UFO 1. 

Ook de loterij was weer een groot succes. Alle teams hebben genoten en medegedeeld dat zij er volgend jaar weer bij zijn. Prijzen die nog niet zijn opgehaald: Verzorgings set blauw 183, Bon blauw 185. Af te halen op Talmalaan 34 Baarn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie