Vroegere editie van Royal Park Live
Vroegere editie van Royal Park Live Royal Park Live

Eerste namen Royal Park Live bekendgemaakt

1 december 2022 om 07:22 Muziek

BAARN De eerste namen voor de 23e editie van Royal Park Live zijn bekendgemaakt. Zowel Floor Jansen als Beth Hart zullen op respectievelijk 6 en 15 juli een concert geven in de tuin van Paleis Soestdijk. De kaartverkoop start aanstaande maandag 5 december om 10:00 uur.

Beth Hart, die afgelopen zaterdag nog in een uitverkochte Ziggo Dome speelde, is een laatbloeier in de muziek en manifesteert zich pas sinds enkele jaren dankzij fenomenale concerten en meerdere nummers die hoog in de Top 2000 terug te vinden zijn. Beth Hart zal op zaterdag 15 juli 2023 aantreden op Royal Park Live. 

De volgende artiest die het podium in de tuin van Paleis Soestdijk zal betreden is Floor Jansen. De zangeres stond eerder deze week nog met haar band Nightwish twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Als solo zangeres kreeg ze bij een groot publiek naamsbekendheid dankzij haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers. Bij de opening van de Formule 1 race op Zandvoort zong ze het Wilhelmus. Op donderdag 6 juli 2023 zal Anneke van Giersbergen het voorprogramma bij Floor Jansen verzorgen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie