Hilversumsestraatweg.
Hilversumsestraatweg.

Wie heeft de vergeten koffer en hoedenplanken gevonden

16 augustus 2022 om 09:15 Mensen

BAARN/LAGE VUURSCHE Rinus en Lia Bon zijn op zoek naar hun vergeten hoedenplanken en blauwe Samsonite koffer. Die zijn ze afgelopen vrijdag vergeten toen ze een gestrande fietsster hielpen op de Hilversumsestraatweg.

Hun verhaal: ,,We hebben afgelopen vrijdag 12 augustus hebben we een prachtige fietstocht gemaakt door de bossen van de Lage Vuursche, daarna heerlijk geluncht in de Kuil. Het was een heerlijke afsluiting van drie dagen fietsen in Vilsteren.
We gingen daarna weer huiswaarts, bij de Kuil stonden drie dames wanhopig bij hun fiets, bij een van hen was de ketting gebroken, mijn man is fietsenmaker geweest dus die heeft ze geholpen zodat ze in ieder geval naar huis konden. Alleen moest de een de ander opduwen maar dat vonden ze geen probleem.

Goed, wij zijn in de auto gestapt en gingen richting huis. Onderweg op de Hilversumsestraatweg passeerden wij ze. We kregen toch wel medelijden met ze, zeker met de temperaturen van de laatste dagen. Dus we zijn omgekeerd en het meisje met fiets in de auto ‘geschoven’. Daarvoor moesten de hoedenplanken en onze koffer er wel even eruit.
We hebben het meisje met fiets naar huis gebracht en zijn toen richting Haarlem gereden waar we onze kleinzoon gingen ophalen, daar aangekomen schrokken we ons een hoedje want u raadt het al, de koffer met de hoedenplanken waren we vergeten en die lagen nog langs de Hilversumsestraatweg in Lage Vuursche, hoe dom kan een mens zijn, het zal de warmte geweest zijn denken we. We zij direct terug gereden maar helaas, alles was weg.
Dus hierbij doen we een oproep aan uw lezers, misschien heeft iemand het gevonden en weten ze niet wat ze er mee moeten, wij zitten er om te springen, het is een blauw Samsonite koffertje met een groen lintje er om heen. De hoedenplanken zijn zwart.”

Wie de spullen heeft gevonden, kan bellen met Rinus en Lia Bon, telefoonnummer: 06 22410451.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie