oprichting BIZON bij de Wintertuin Experience, vooraan de bestuursleden.
oprichting BIZON bij de Wintertuin Experience, vooraan de bestuursleden. Johan Bosgra

BIZON ingeluid

17 juni 2018 om 21:46 Nieuws Deel je nieuws

In de Wintertuin in Baarn werd vrijdag 15 juni de oprichting van netwerkvereniging BIZON gevierd. Het Baarnse Inspirerende Zelfstandige OndernemersNetwerk behartigt de belangen van zelfstandige en kleine ondernemers in Baarn en vertegenwoordigt deze groep officieel in het Platform Ondernemend Baarn (POB), waarin alle Baarnse ondernemersverenigingen met elkaar en de gemeente aan tafel zitten.

De aanwezige (aspirant)leden deden eerst in het Cantonspark in groepjes het interactieve spel Het mysterie van de Botanische Tuin. Daarna werd de start van BIZON letterlijk ingeluid, toen op de telefoons van alle aanwezigen op een afgesproken moment de wekkers afgingen. Toevallig is 15 juni ook precies de datum waarop tien jaar geleden de LinkedIngroep BZON gestart werd, de voorloper van BIZON.

De eerstvolgende evenementen die BIZON organiseert zijn: op maandagochtend 2 juli een BIZONder ontbijt op het kantoor van ComfortAdvies. Verder een bedrijfsbezoek aan Nijhof op dinsdagavond 9 oktober, met een ‘kijkje achter de schermen’.

Meer informatie over deze en andere evenementen en over het lidmaatschap zijn te vinden op de website www.bizonbaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie