Afbeelding
Gil Plaquet

Zaterdag 30 april treedt de Belgische Steven Troch Band op bij Artishock te Soest

30 april 2022 om 14:40 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 30 april 2020 Steven Troch Band (Belgium)

Artishock Soest
Steenhoffstraat 46a
3764 BM

Aanvang 21:00 / Deur open 20:30

Vanuit het Belgische Mechelen komt zanger, tekstschrijver en begenadigd Hohner mondharmonica speler Steven Troch naar het verre Soest gereden. Met in zijn kielzog bassiste Liesbeth Sprangers, drummer Bernd Coene en gitarist Matti De Rijcke.

Steven werd al met besmet met de Rhythm & Blues in zijn tienerjaren en hij heeft in de loop der jaren een uitstekende groep muzikanten om zich heen verzameld en samen vormen zij sinds 2016 de Steven Troch Band.

In hun muziek hoor je de uitdagingen van het moderne leven, de zweterige ritmes van de stad en de bluesy tonen van de dagen die aan je voorbijgaan. Als tekstschrijver is Steven heel inventief. Als je goed naar zijn grappige teksten luistert kan het niet anders dan dat er een kleine glimlach op je gezicht verschijnt. Zijn mondharmonicaspel wordt geroemd door Walter Horton, Rick Estrin en vele anderen.

De band balanceert met hun muziek tussen High-Octane Swing en meer Mellow Afterhour Blues. Herkenbaar onderscheidend van andere bands is hun vintage feel-good R&B sausje dat ze over hun hedendaagse Rhythm & Blues nummers uitstrooien. Het is één van de fijnste bands in zijn soort in minimaal de Benelux maar misschien wel binnen heel Europa. Als je daarbij weet dat de Steven Troch Band op de grootste blues festivals in Nederland en België stond, denk o.a. aan Moulin Blues, Duvel Blues, Kwadendamme Blues, de Antwerpse R&B en Gentse Feesten, en in juni België vertegenwoordigt bij de European Blues Challenge 2022 in het Zweedse Malmö, dan snap je gewoon niet hoe het mogelijk is dat wij deze band bij Artishock op ons intieme podium aan heel Soest kunnen en mogen presenteren. Een leuke band, een nieuwe CD en een unieke kans. Don’t miss it….
Meer info: https://www.artishock-soest.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie