Karin van Noort is consulent voor The 1:1 Diet.
Karin van Noort is consulent voor The 1:1 Diet. Sanne de Wolf Fotografie
zakelijk

‘The 1:1 Diet’ nieuw in Baarn: ‘Je merkt snel dat je beter in je vel gaat zitten’

26 januari 2022 om 09:35 Zakelijk

BAARN In de praktijk van Karin van Noort aan de Oude Utrechtseweg in Baarn is het mogelijk begeleiding te krijgen bij ‘The 1:1 Diet, de doorontwikkelde succesmethode van Cambridge.

,,Niet alleen door mijn eigen interesse voor voeding, maar ook door mijn passie voor coaching ben ik gestart als consulent bij The 1:1 Diet. Dit wereldbekende programma dat gestart is in 1984 heeft de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Het programma blijft zich door ontwikkelen”, vertelt Karin van Noort. ,,Het dieet bestaat uit een persoonlijk stappenplan. Dit stappenplan is per persoon verschillend en zullen we samen aan de hand van wekelijkse gesprekken en weegmomenten samenstellen, een dieet op maat. Tijdens het dieet worden een aantal maaltijden per dag vervangen door de maaltijdvervangers die alle benodigde voedingsstoffen en mineralen bevatten. Denk hierbij aan shakes of repen. Tegenwoordig zijn er ook diverse maaltijden en soepen verkrijgbaar. Voor mensen die moeite hebben met het drinken van water zijn er speciale smaakjes ontwikkeld. Ook voor mensen met een voedselallergie of een wens voor vegetarisch of veganistisch eten is het volgen van dit dieet mogelijk.”

GEEN MOETEN ,,Dit wetenschappelijk onderbouwde programma is al jaren zeer succesvol gebleken. Een gezond eetpatroon waarin je gezond en lekker kunt eten, voldoende beweging en de juiste mindset gaan hierin samen”, vervolgt Van Noort. ,,Breng bijvoorbeeld de kinderen eens lopend naar school. Of neem in plaats van een bakje chips wat snackgroenten. Gun het jezelf om gezond en voedzaam te eten. Je merkt snel dat je beter in je vel gaat zitten! Het moet geen ‘moeten’ worden, want dan wordt het een opgave die niet vol te houden is. Als je stap voor stap veranderingen aanbrengt en de voordelen gaat ervaren is het een levensveranderend cadeau aan jezelf. Nadat we het traject hebben afgerond zijn er nog 4 onderhoudsgesprekken. Zie dit als een stok achter de deur. Een vinger aan de pols.”

BEGELEIDING ,,De gesprekken vinden plaats in de praktijk aan de Oude Utrechtseweg, altijd 1 op 1. De kracht van deze manier van diëten. Je staat er namelijk niet alleen voor. Tijdens en na het traject kun je altijd terugvallen op je consulent. Ik sta altijd voor je klaar voor voedingsadvies, receptinspiraties en het aanpassen van je eetschema’s. Mocht het door corona of drukte niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen, dan bestaat de mogelijkheid om online begeleiding te krijgen. Er is een beveiligde, online omgeving gecreëerd waarin we samen aan de slag kunnen gaan met jouw doelen. De producten worden dan opgestuurd. Je hebt dan wel een weegschaal nodig voor het wekelijkse weegmoment. Ook via Facebook en Instagram zijn we er elke dag om je te inspireren en te motiveren met recepten, leuke weetjes, tips en succesverhalen.”

In januari, bij uitstek de maand van de goede voornemens, is de campagne ‘Happy new you’ gestart. Wie zich voor 16 februari aanmeldt voor dit 1 op 1 dieet traject, ontvangt een cadeaubon van € 25 voor bijvoorbeeld een begin van een nieuwe garderobe. Neem gerust contact op voor meer informatie: Karin van Noort: 06-25055164

Kijk ook eens op de website van Karin van Noort.

Door Melissa Blauwendraat

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie