Wethouder Hugo Prakke voor de Hoofdstraat 1.
Wethouder Hugo Prakke voor de Hoofdstraat 1. Gemeente Baarn

Gemeente Baarn: ,, Denk mee over Hoofdstraat 1 als centrum van ontmoeting’’

14 januari 2022 om 17:56 Nieuwbouw

BAARN De plannen voor een multifunctioneel gebouw aan de Rembrandtlaan krijgen steeds meer vorm. In 2024 nemen bibliotheek en theater hun intrek in het vernieuwde pand. Daardoor komt het huidige pand van de bibliotheek aan de Hoofdstraat 1 vrij. De gemeenteraad heeft de wens uitgesproken om van dit pand een centrum van ontmoeting te maken. Gemeente Baarn roept maatschappelijke partijen op die hierin een rol willen spelen om mee te denken over de nieuwe invulling van het pand.

De gemeente heeft op donderdag 20 januari om 19.00 uur een digitale bijeenkomst gepland staan. Diverse maatschappelijke partijen zijn al benaderd om mee te denken of hebben zich al aangemeld. Omdat de gemeente wellicht niet alle geïnteresseerde partijen bereikt heeft, doet zij een brede oproep aan maatschappelijke partijen.

‘INSPIRERENDE ONTMOETINGSPLEK’ Wethouder Hugo Prakke: ,,We vinden het belangrijk om samen met de betrokken maatschappelijke partijen tot een inspirerende ontmoetingsplek voor alle inwoners op locatie van Hoofdstraat 1 te komen. Het doel van de avond is dan ook om niet alleen wensen en behoeftes uit te spreken, maar ook om te kijken hoe we hier met elkaar invulling aan kunnen geven.”

Partijen die geïnteresseerd zijn om mee te denken, kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar Melger Seebregts, adviseur maatschappelijk vastgoed, via m.seebregts@baarn.nl. Ook als partijen vooraf al vragen of suggesties hebben, kunnen zij via dit mailadres bij de gemeente terecht. Mochten de maatregelen het toelaten, dan is het mogelijk dat de bijeenkomst fysiek plaatsvindt. Partijen die zich aangemeld hebben, ontvangen hierover dan bericht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie