Afbeelding
Volksuniversiteit Baarn

Cursus ‘nieuw leiderschap’ bij Volksuniversiteit Baarn

12 januari 2022 om 10:30 Activiteiten

BAARN Op donderdag 24 februari 2022 verzorgt de heer Boy van Droffelaar bij Volksuniversiteit Baarn de lezing “Nieuw Leiderschap”.

Tegen de achtergrond van de fors toegenomen snelheid van veranderingen, grote onzekerheid en gebrek aan vertrouwen is de roep om ‘nieuwe leiders’ steeds luider geworden. Echter, leiderschapsprogramma’s zijn nog steeds grotendeels gebaseerd op ratio- en cognitie- gebaseerde leerprocessen om vaardigheden te verbeteren, meestal in een klassikale omgeving op traditionele locaties.

Evenwel nu is nodig dat de grondhouding, d.w.z. de innerlijke bron (mindset) van de leider, wordt aangesproken en getransformeerd. Een verblijf onder primitieve omstandigheden in ongerepte natuur doet wat met ons. Je komt tot rust of zelfs tot inkeer. Volgens dit promotieonderzoek transformeert zo’n trip leiders tot een meer natuurlijke, authentieke leiderschapsstijl.

CHEMISCHE TECHNOLOGIE Boy van Droffelaar (1949) behaalde zijn master in Chemische Technologie en Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente, Nederland. Hij is een gepensioneerde Executive die voor multinationals heeft gewerkt, zoals AkzoNobel, Randstad en SaraLee/DE. Nu is hij Executive Coach / Facilitator bij de Foundation of Natural Leadership (naturalleadersip.eu). In 2020 promoveerde hij aan de Wageningen Universiteit.

INFORMATIE
Wanneer: Donderdag 24 februari 2022        
Tijd: 20:00 – 22:00 uur
Locatie: Theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35, Baarn.
Prijs: € 18,50
Docent: De heer Boy van Droffelaar
Cursuscode: P21007

INSCHRIJVEN Inschrijven voor deze lezing is mogelijk via www.volksuniversiteitbaarn.nl
of telefonisch op maandag-, woensdag- en donderdagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur
via het telefoonnummer 06–19878298. De Volksuniversiteit Baarn is gevestigd in Theater De Speeldoos, Rembrandtlaan 35 te Baarn.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie