PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Baarn

‘Vuurwerkverbod is wel een klein familiedrama’

Mensen
Foto: Caspar Huurdeman
31 dec 2021, 10:41
Mary Papo-Schreuder, Baarns raadslid voor de VVD, op de Social Sofa voor het gemeentehuis.
Mary Papo-Schreuder, Baarns raadslid voor de VVD, op de Social Sofa voor het gemeentehuis.
BAARN

Aan het eind van 2021 blikken we met een aantal Baarnaars terug die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest. Ook kijken we vooruit naar 2022. Op deze pagina: Mary Papo, bestuurslid van winkeliersvereniging Coöperatie Centrum Ondernemers Baarn en VVD-raadslid.


Ondanks corona ben ik 2021 goed doorgekomen. Ik ben er gelukkig redelijk gezond uitgekomen. Al heb ik nog wel last van de nasleep van corona en nog wat andere dingen.” Mary Papo-Schreuder (61) is bestuurslid van de Coöperatie Centrum Ondernemers Baarn die de belangen behartigt van de ondernemers in het centrum van Baarn en VVD-raadslid. Ze heeft zich herkiesbaar gesteld en gaat op voor haar tweede termijn in de Baarnse gemeenteraad.

,,De afgelopen vier jaar in de fractie waren leerzaam en leuk. Dat is ook de reden geweest dat ik heb aangegeven nog vier jaar door te willen. Al had ik soms wel meer willen kunnen doen, maar processen duren vaak lang. Dat is me wel tegengevallen. Als een raadsbesluit is genomen, duurt het soms nog heel lang voordat het wordt uitgevoerd. Zo vind..

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie