Rond de feestdagen haalt RMN het huishoudelijk afval als gebruikelijk op.
Rond de feestdagen haalt RMN het huishoudelijk afval als gebruikelijk op. Baarnsche Courant

Afvalinzameling in gemeente Baarn rond de feestdagen

23 december 2021 om 14:30 Natuur en milieu

BAARN Rond de feestdagen in december haalt RMN het huishoudelijk afval in gemeente Baarn als gebruikelijk op. Het digitale inzamelschema vindt u op de website van RMN en in de RMN app. Download de RMN-app gratis in de appstore (voor iOS en Android). 

Het recyclingstation aan de Oude Amsterdamsestraatweg is op vrijdag 24 en vrijdag 31 december geopend tot 16.00 uur. Op zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari is het recyclingstation gesloten. Op verzoek van de gemeente Baarn sluit RMN rondom de feestdagen ook een aantal verzamelcontainers af.

Om vandalisme te voorkomen sluit RMN rondom de feestdagen de volgende verzamelcontainers af:

Alle openbare verzamelcontainers voor papier en textiel sluit RMN op donderdag 30 december handmatig af en deze opent RMN weer op maandag 3 januari.

Alle bovengrondse restafval- en een enkele bovengrondse glascontainer sluit RMN handmatig op vrijdag 31 december af en deze opent RMN weer op maandag 3 januari.

Onder- en bovengrondse containers met een paslezer die RMN op afstand kan sluiten met een tijdslot worden op vrijdag 31 december om 10.00 uur afgesloten tot 10.00 zaterdag 1 januari.

RECYCLINGSTATION Om de verspreiding van de omikronvariant te vertragen, zijn ook op onze recyclingstations de maatregelen aangescherpt. De recyclingstations blijven vooralsnog geopend, maar het is tijdelijk niet mogelijk om een aanhangwagen te lenen om grofvuil weg te brengen. We verzoeken u om de huidige piekmomenten (net na opening en een uur voor sluitingstijd) zoveel mogelijk te vermijden. Medewerkers van RMN houden een deurbeleid, gebaseerd op de richtlijnen vanuit de overheid, bij de ingang van het recyclingstation.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie