TOV 5 sloot 2021 succesvol af.
TOV 5 sloot 2021 succesvol af. Sjaak Hoogendoorn

TOV 5 wint laatste wedstrijd 2021

13 december 2021 om 10:00 Voetbal

BAARN TOV 5 heeft de laatste wedstrijd van 2021 gewonnen van NVC. Uitblinkers Sem Kuijper en Tycho Hurenkamp namen de thuisploeg in de openingsfase bij de hand.

Na 9 minuten spelen scoorde Milo van Gerrevink de 1-0 na een schitterende aanval.

Daarna was het genieten op sportpark te Eem. Met prachtig combinatievoetbal speelde TOV NVC van de mat en zette de ploeg Naarden meteen onder druk bij balverlies. Binnen 10 minuten scoorde spits Sem Kuijper twee doelpunten, de 3-0 was een schitterende kopbal uit een bekeken assist van Tycho Hurenkamp.

Vlak voor de theepauze maakte middenvelder Nick Stroombergen na een flitsende aanval de 4-0 en dat was ook de ruststand.

TOV begon sterk aan de tweede helft en na 8 minuten spelen brak TOV door over rechts, Wessel Jansen, die ook een uitstekende wedstrijd speelde, legde de bal panklaar voor spits Willem Kloos. Echter op het moment dat de spits wilde schieten kreeg hij een schop en scheidsrechter Piet van de Steeg kon niet anders dan de bal op de strafschopstip leggen. Aanvoerder Nathan Geurink schoot raak en zo stond het 5-0 voor TOV.

Daarna werd het spel rommelig en scoorde NVC nog een doelpunt en zo werd de eindstand 5-1 op sportpark ter Eem en sloot TOV 2021 af met een klinkende overwinning.