Afbeelding
Foto: De Koffiejongens

Groener leven? Dat doe je met deze koffie-lifehack!

24 november 2021 om 14:44 Partnercontent

Het leven is druk en lijkt steeds drukker te worden. Het is dus wel zo prettig om jezelf waar dat kan, wat tijd en moeite te besparen. Dat doe je met lifehacks: kleine manieren waarop je efficiënter en duurzamer door het leven kunt gaan. Wat dacht je van een abonnement op koffiecups? Daarmee zorg je ervoor dat de lekkerste koffiecups gewoon bij je op de deurmat vallen, precies wanneer je ze nodig hebt. Je zit nooit meer onverwachts zonder koffie en kunt genieten van de lekkerste smaken. Een koffie-abonnement van De Koffiejongens is lekker, makkelijk en ook nog eens hartstikke duurzaam.

Genieten van duurzame koffie

De koffiecups van De Koffiejongens zijn zo duurzaam omdat ze 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dat betekent dat ze in een composteringsinstallatie nog sneller vergaan dan een bananenschil! De cups zijn niet gemaakt van materialen zoals plastic en aluminium, maar van suikerriet en mais. De koffie is er niet minder lekker om: met de verschillende smaken is er voor ieder wat wils. Wist je dat dit soort biologisch afbreekbare koffiecups zelfs duurzamer zijn dan recyclebare koffiecups? Het recyclen van koffiecups is een extra stap in het proces, waarbij uitstoot vrijkomt. Afbreekbare koffiecups kunnen na gebruik gewoon mee met het andere plantaardige afval in de groene bak. Ook zijn deze cups makkelijker te gebruiken dan herbruikbare koffiecups.

Lekker voor jou, goed voor de wereld

De koffiecups van De Koffiejongens zijn goed voor de wereld, omdat ze met elke stap in het proces bijdragen aan een groenere en eerlijkere koffiebranche. Het is ook goed voor jou, want je kunt met een koffie-abonnement van De Koffiejongens gemakkelijk genieten van de lekkerste smaken. Je kunt je abonnement precies samenstellen zoals jij dat wilt. Kies je voor een lekkere lungo, of juist een ristretto of espresso? Wanneer je smaak verandert, kun je je abonnement met gemak wijzigen. Ook pauzeren en stopzetten is in een handomdraai gedaan. Daardoor zit je nooit ergens aan vast.

Nooit meer zonder

Een abonnement op koffie zorgt ervoor dat je nooit meer onverwachts zonder koffie zit. Zo komt het nooit meer voor dat je vergeet Nespresso cups te bestellen en in de ochtend misgrijpt als je voor je eerste koffie van de dag wilt gaan. Drink jij lekker veel koffie of valt dat wel mee? Je kunt je abonnement op jouw voorkeuren en gebruik afstemmen. Daardoor is er voor iedereen een passend abonnement. De koffiecups van De Koffiejongens zijn duurzaam, tot en met de bezorging. Elke bestelling wordt verpakt in verantwoord geproduceerd karton en (wanneer dat kan) met de fiets bezorgd. De bestellingen worden ingepakt door werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die op deze manier een mooie baan krijgen. Met deze lifehack maak je dus niet alleen je eigen leven, maar de hele wereld een stukje groener.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie