Sportivun bezorgt Baarn een sportieve kerstvakantie

16 november 2021 om 12:39 Sport Deel je nieuws

BAARN – Heb je geen zin om de hele vakantie voor een scherm te zitten en wil je iets actiefs doen samen met je leeftijdsgenoten? Voor alle sportievelingen organiseert Sportivun namelijk een multi-sport dagkamp én te gekke Bobo Vakantiedagen, bij sportcentrum De Trits.  

Van 5 t/m 7 januari zijn de kinderen bezig met knotshockey, bunkertrefbal en zelfs met springen op een springkussen. Iedereen tussen de 4 en 12 jaar oud is welkom op het multi-sport dagkamp. Veel kinderen vinden het moeilijk om één sport te kiezen de ze echt heel leuk vinden. Tijdens een multi-sport dagkamp ervaren ze allerlei sporten en spellen die ze misschien nog niet kennen. Dit maakt het kamp niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens leerzaam!  

Voor alle kleuters organiseert Sportivun bovendien de Bobo Vakantiedagen, in samenwerking met het educatieve tijdschrift Bobo. De kinderen gaan, aan de hand van een knus voorleesverhaal, op speurneusavontuur. Door het oplossen van puzzels en raadsels en het spelen van educatieve spellen komen ze steeds verder in het verhaal. Iedere dag eindigt met een leuke eindproductie. Gaaf! De Bobo vakantiedagen zijn van 5 t/m 7 januari.  

Wilt u uw kind aanmelden voor een van deze sportieve activiteiten? Kijk dan snel op 

www.sportivun.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie