De kinderen die opgingen voor diploma A en B stonden er zeker niet alleen voor. Zij konden rekenen op de support van één van de ouders.
De kinderen die opgingen voor diploma A en B stonden er zeker niet alleen voor. Zij konden rekenen op de support van één van de ouders. Eugenie Engelbracht

Geslaagd afzwemspektakel in Sportcentrum De Trits

15 november 2021 om 15:00 Overig

BAARN Een groep van 59 kinderen had zich zaterdag 13 november, samen met ouders en familie, verzameld bij het zwembad om, na wekenlang oefenen, het felbegeerde zwemdiploma A, B of C in de wacht te gaan slepen. Het was hierdoor in Sportcentrum De Trits weer een drukte van belang tijdens het afzwemmen.

Met ietwat gespannen gezichtjes maar vol vertrouwen stonden de kinderen te trappelen om aan de slag te gaan in het zwembad, dat voor deze gelegenheid extra feestelijk was aangekleed met kleurrijke vlaggetjes. 

De kinderen die opgingen voor diploma A en B stonden er zeker niet alleen voor. Zij konden rekenen op de support van één van de ouders, die met het kind mee mocht zwemmen en zo zelf kon ervaren wat een zwemexamen precies inhoudt.

Verschillende onderdelen kwamen tijdens de afzwemsessies aan bod: met kleding en schoenen het water in, door het bekende ‘gat’ zwemmen, duiken, de school- en rugslag maar ook borst- en rugcrawl, drijven en natuurlijk watertrappelen. Vooral het watertrappelen zorgde voor een kleurrijk geheel omdat alle deelnemers met een ballon het water in mochten om vervolgens dit onderdeel met veel hilariteit, vrolijkheid én succes af te ronden. 

Dat alle kinderen hun uiterste best hebben gedaan en een prestatie van formaat hebben geleverd, bleek na afloop. 

Alle kinderen waren geslaagd en kregen van de zweminstructeurs Wilma Jonker, Manon Jonker, Joyce van de Hazel, Willy van Ruitenbeek en stagiair Robine Dijkman hun diploma overhandigd, waarna zij deze uiteraard met een supertrots gezicht aan iedereen wilden laten zien. 

Als extra verrassing ontvingen de geslaagden bij hun diploma een bon van Pannenkoekenboerderij De Wildenburg. Daar mogen zij, op vertoon van het diploma, gratis gaan genieten van een overheerlijke én welverdiende pannenkoek. Zowel de kinderen, ouders als het zwemteam van Sportcentrum De Trits kijken terug op een zeer gezellige en geslaagde dag.

Alle geslaagden op een rij:

A-DIPLOMA
Abel Vos, Ami Cisse, Bentley Versnel, Brice Bello, Cahit Kaya, Doutzen Kuilman, Eloïse van de Berg, Finnley Smith, Hugo van Oosten, Jade Lania, Jenthe Heijman, Lizzy van Ginkel, Matthias Scott, Meike van Noort, Meva Bican, Quintin Nodelijk, Reinder Berends, Ruth Veltman, Sammy-Rose Meijer, Sara Munguia Ruiz, Tess van den Meiracker en Tygo Leek.

B-DIPLOMA
Abdul Alsaleh Kader, Amira Kalluti, Binck ter Horst, Cato van Merriënboer, Charlie van Asch, Charlotte Wabbijn, Djayden Huijting, Feliz Brink, Hidde Bekenkamp, Jayda van de Berg, Jayla Dauvillier, Jazzlyn Densil, Joek Mes, Joep de Vries, Jolijn Jellesma, Leah Donkersloot, Lilian Alghazz, Louise Koolwijk, Luca Born, Neve Avramidis, Neo Voigt, Ninthe Hoegen, Phoenix Rothuizen, Robbe Dorland, Sarah Briër, Shahbaa Machnouk, Stephan Hogendoorn, Thijs de Leeuw, Tim Lucas van de Poll en Valentina Meent.

C-DIPLOMA
Andy Wu, Charlie Majoor, Jitske Eijberts, Julia Cosijnse, Romy Cosijnse, Sabah Mousslih en Thijmen Sipkema.

Door Eugenie Engelbracht

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie