Afbeelding
Claudia Otten

‘Aznavour, mon amour’ in Speeldoos

7 november 2021 om 12:10 Podiumkunsten

BAARN Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. In de voorstelling Aznavourmon amour wordt zijn muziek en leven gevierd. Op donderdag 18 november is de voorstelling te zien in Theater de Speeldoos Baarn 

Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria (chansons van Schoonheid en Troost) en pianist/zanger Maurits Fondse (Matthijs van Nieuwkerk noemde hem één van de beste pianisten van Nederland) en accordeonist Oleg Fateev (o.a. Brel de Zoete Oorlog met Jeroen Willems). Met chansons in het Frans en een enkele (eigen) vertaling naar het Nederlands en Engels. Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussendoor over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten. Zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn vastberadenheid, zijn engagement en zijn uiteindelijke triomf.

TAKE A SEAT & MEET Ontmoet op deze voorstellingsavond andere bezoekers en maak gezellig een praatje. Neem daarvoor plaats aan de hoedentafel in het theatercafé van Theater de Speeldoos. Er schuift ook een gastvrouw aan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

KAARTEN Aznavourmon amour is op donderdag 18 november om 20:15 uur te zien. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 24,00 per kaart online. Aan de kassa € 25,00. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 12:00.

Informatie: www.speeldoosbaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie