Walk&Talk
Walk&Talk Rechtenvrij

Walk&Talk bijeenkomst over werken in de zorg in de Bibliotheek Baarn

29 oktober 2021 om 11:55 Zakelijk Deel je nieuws

Wie op zoek is naar (ander) werk kan daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op vrijdag 12 november is er een gratis Walk&Talk over het thema werken in de zorg in de Bibliotheek Baarn.

Met de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk biedt de Bibliotheek Eemland werkzoekenden de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Er vinden in de regio op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten in de bibliotheken Het Eemhuis, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg plaats. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige:  elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

Op vrijdag 12 november vanaf 10.00 uur zijn er in de Bibliotheek Baarn deskundigen van Sherpa, een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking in Gooi & Vechtstreek, aanwezig. Sherpa helpt mensen die zich willen omscholen graag een handje door een gezicht te geven aan geïnteresseerden. Dit doen zij op een laagdrempelig en persoonlijke manier.

Kaarten zijn te reserveren op de website van de Bibliotheek Eemland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie