The LSB Experience speelt vrijdag 29 oktober de songs van The Beatles vanuit verrassende invalshoeken in Theater de Speeldoos.
The LSB Experience speelt vrijdag 29 oktober de songs van The Beatles vanuit verrassende invalshoeken in Theater de Speeldoos. Ger Adrichem

‘The Beatles’ komen naar Baarn; LSB Experience brengt Beatles-tribute

25 oktober 2021 om 08:17 Muziek

BAARN The LSB Experience speelt vrijdag 29 oktober de songs van The Beatles vanuit verrassende invalshoeken in Theater de Speeldoos. Een avond lang muziekplezier voor iedereen die houdt van de muziek van The Beatles. Maar, zoals de titel al doet vermoeden, gaat dit theaterconcert verder.

De vijf mannen, die zolang ze zich kunnen herinneren Beatles-fans zijn, spelen daarnaast solomateriaal van John, Paul, George en Ringo, Beatleske muziek van andere artiesten (denk Tears for Fears en Crowded House) en songs van muzikanten met een link naar The Beatles (denk Eric Clapton en James Taylor). Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de liedjes. 

The LSB Experience is een graag geziene gast op het grootste Beatles-festival van de VS en trad al verschillende keren op in The Cavern Club, waar het allemaal begon voor de Fab Four.

Met Marcel Luntungan (gitaar, toetsen, zang), Hans Sligter (gitaar, zang), Sjoerd van den Broek (gitaar, zang), Rob Hendriks (bas, backing vocals) en Peter Deiman (drums, backing vocals).

KAARTEN Beatles & Beyond is op vrijdag 29 oktober om 20:15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 22,00 per kaart. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De kaartprijs aan de kassa is € 23,00. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 12:00. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Verkoop volgens RIVM richtlijnen. Kijk voor meer informatie op speeldoosbaarn.nl/coronatoegangsbewijs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie