Ronald van Rooijen, eigenaar van banketchocolaterie Hendricksen, samen met zijn zoon Roman.
Ronald van Rooijen, eigenaar van banketchocolaterie Hendricksen, samen met zijn zoon Roman. Caspar Huurdeman

Weer beste speculaasbrokken van de provincie

15 oktober 2021 om 13:06 Overig

BAARN Eigenaar Ronald van Rooijen (links) en zijn zoon Roman van banketchocolaterie Hendricksen in de Nieuwstraat zijn er maar wat trots op. Net zoals vorig jaar werden hun Baarnse speculaasbrokken gekozen tot de beste in de provincie Utrecht en Gooi en Vechtstreek. Daar ging een heuse speculaasbrokkenkeuring door het Patisserie College aan vooraf. De ingrediënten staan grotendeels op de foto. Maar wat is het geheim van de winnende brokken? Banketbakker Roman van Rooijen: ,,Dat zijn de details. Zo werken we met een hele hoge kwaliteit amandelen die er bovenop komen. En we maken het speculaasdeeg zo authentiek mogelijk, met de beste ingrediënten. De speculaaskruiden moeten goed herkenbaar zijn, maar niet overheersend.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie