De gemeente Baarn wil sportclubs graag de voorstelling laten zien.
De gemeente Baarn wil sportclubs graag de voorstelling laten zien. Jeroen van Amerongen

Voorstelling over positief coachen

15 oktober 2021 om 14:30 Zorg

BAARN Ben jij een trainer of coach bij een sportclub in Baarn? En wil jij dat het nog beter gaat met de kinderen? En dat het voor jou nog leuker wordt? Kom dan op maandagavond 22 november naar de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Dankzij de gemeente zijn de kaartjes gratis. Vol is vol.

Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF, en dus ook door de gemeente Baarn.

Gemeente sponsort deze ‘unieke kans voor sportclubs’

URGENTE THEMA’S Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom wil de gemeente Baarn de trainers en coaches en ook de bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs graag deze voorstelling laten zien. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was.

ONTMOETEN De uitvoering op maandag 22 november 2021 vindt plaats in de brasserie van sporthal De Trits (Goeman Borgesiuslaan 2, Baarn). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten. Volgens organisator Irene de Jong is dit ook ‘een unieke kans voor de sportclubs om elkaar na anderhalf jaar coronacrisis weer te ontmoeten’. 

De toegang is gratis. Wel is een coronatoegangsbewijs van overheidswege verplicht en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer. Ook kun je altijd met vragen terecht bij organisator Irene de Jong, jeugdsportcoördinator van de gemeente Baarn via i.dejong@baarn.nl of via 06-49900591.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie