De leden van CDA Baarn hebben Rik van Hardeveld unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.
De leden van CDA Baarn hebben Rik van Hardeveld unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. CDA Baarn

CDA Baarn kiest Rik van Hardeveld als lijsttrekker

14 oktober 2021 om 07:42 Politiek

BAARN De leden van CDA Baarn hebben woensdagavond 12 oktober Rik van Hardeveld unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.

,,We zijn erg blij dat Rik zich kandidaat heeft gesteld. Hij is een ervaren raadslid en een lijsttrekker waarmee we met vertrouwen de verkiezingen ingaan”, aldus voorzitter Hans Dijkstra. Rik van Hardeveld bedankte de leden voor het vertrouwen en gaf aan ‘er nu al erg veel zin te hebben’.

De leden bespraken ook het concept-CDA verkiezingsprogramma voor Baarn 2022-2026. De analyse van de resultaten van de huidige raadsperiode zijn positief. ,,Complimenten voor de inzet. Bijna ons hele vorige programma is uitgevoerd”, volgens commissielid Rosé van Velzen. ,,Dat geeft het belang aan om met een goed Baarns programma te komen en daarbij gaan we lastige dilemma’s niet uit de weg.”

De komende periode kunnen alle leden nog voorstellen inbrengen. Op de volgende ledenvergadering wordt dan gestemd over het programma en de voorgestelde wijzigingen. Wie rechtstreeks wil meebeslissen, kan lid worden van CDA Baarn. ,,We staan natuurlijk ook gewoon open voor constructieve ideeën die kunnen bijdragen aan d eBaarnse gemeenschap. Stuur een email naar secretaris@CDABaarn.nl..”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie