Eemboys - HVC op Sportpak ter Eem in Baarn
Eemboys - HVC op Sportpak ter Eem in Baarn Caspar Huurdeman

Eemboys biedt sterk HVC goed partij

4 oktober 2021 om 12:00 Voetbal

BAARN Ibrahim Abdiraham rukt op namens Eemboys. Een stuntje leek er de tweede helft even in te zitten maar het geroutineerde HVC stelde toch orde op zaken en won met 1-4. De Amersfoorters voetballen gemakkelijk en lijken een van de favorieten voor de titel in de vierde klasse G. Eemboys kwam wat ongelukkig op achterstand maar knokte zich in de tweede helft sterk terug. Emre Ilbay benutte een strafschop en zorgde zo voor de aansluiting (1-2). Toen brak een fase aan waarin de Baarnaars aanspraak op de gelijkmaker maakten. Ryan de Hoop was daar het dichtst bij met een fraai schot dat door de keeper werd gepareerd. Het werd een echte wedstrijd, tot de tachtigste minuut. In de slotfase viel de 1-4 nog. Intussen is het bestuur van Eemboys in gesprek met kandidaat-trainers.