World of Floors Baarnsche Dijk 6B 8-9 Telefoon: 06 11421295 E-mail: info@worldoffloors.nl www.worldoffloors.nl
World of Floors Baarnsche Dijk 6B 8-9 Telefoon: 06 11421295 E-mail: info@worldoffloors.nl www.worldoffloors.nl Peter Beijer
de specialist

PVC-vloeren van World of Floors: ‘Wij zijn adviseur, leverancier en monteur’

29 september 2021 om 18:10 Zakelijk

BAARN Een degelijke PVC-vloer die niet alleen van robuuste kwaliteit is maar ook een sieraad voor het huis of bedrijfsruimte is. De gebroeders Dean en Des Broodkoorn en hun compagnon Zefanja Landolf weten daar alles van. Met World of Floors aan de Baarnsche Dijk 6B 8-9 bieden zij een uitgebreide keuze aan PVC-vloeren.

Des: ,,Wij zijn zelf de monteurs. Wij verkopen uit ervaring en vakmanschap. Kijk, ik denk dat heel veel mensen een vloer kunnen verkopen, maar die vloer moet ook gelegd worden. Wij zijn geboren stoffeerders, een ambacht dat uitsterft. Ons bedrijf is jong en wij zijn ook jong, maar we zijn niet bang om onze handen vies te maken en vakwerk af te leveren. Dat is onze kracht. Wij weten waar we het over hebben.”

World of Floors biedt een totaalassortiment vertelt Dean: ,,De klant kan bij ons terecht voor allerlei soorten vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in PVC-vloeren in verschillende uitvoeringen. Van houtlook tot betonlook. Wij leveren vloeren van de topmerken Tarkett, Beautifloor, Viva Floors en Gelasta.”

Zefanja: ,,Wat ook praktisch en heel fraai is: wij kunnen uw huidige trap desgewenst in dezelfde houtsoort uitvoeren als de PVC-vloer. Daarbij installeren wij ook, als u dat wenst, de trapverlichting.”

Des demonstreert op zijn telefoon een handige app/tool die de fabrikant van Gelasta heeft ontworpen: ,,Dit is zo handig”, vertelt hij enthousiast terwijl hij een foto maakt van de ruimte waarin wij ons begeven. Met een paar drukken op de knop ‘tovert’ de app een nieuwe vloer in de foto. 

,,Zo kan je binnen een paar tellen zien hoe de vloer in je woonkamer of bedrijfsruimte er uit komt te zien. Bovendien is via deze tool ook de legrichting aan te passen. Heel praktisch. Zo krijg je een mooie visualisatie van de nieuwe situatie. De tool is via onze website te gebruiken.”

Zefanja: ,,Juist in coronatijd merkten wij dat mensen zichzelf iets moois gunnen. En waarom niet? Een mooie woning geeft je jarenlang veel plezier. Met een fraaie vloer van World of Floors haal je betaalbare luxe en comfort in je eigen vertrouwde omgeving. Wij kunnen de liefhebber van deze betaalbare luxe helpen aan een mooie houten vloer. Bij ons vindt u de vloer van uw keuze.”

Dean: ,,Een PVC- of laminaatvloer in je woning is een investering voor een flink aantal jaar. Wij adviseren over deze belangrijke aankoop. Zo zijn wij de adviseur, de leverancier en de monteur in een. Korte lijnen dus. Daarnaast kunnen wij alles rondom de bouw of verbouw organiseren. Zelf doen wij de vloeren, trappen, plinten, strippen en de complete afwerking. Wij hebben een breed netwerk aan professionele vakmensen en we kunnen desnoods een compleet huis laten bouwen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie