Baarns Mannenkoor is er klaar voor.

27 september 2021 om 13:58 Lokaal Deel je nieuws

Het Baarns Mannenkoor verheugd zich er op om weer op te kunnen treden na 1.5 jaar. Het koor heeft vanaf juni hard gerepeteerd. De mannen begonnen op de manége van Zonneveld. Hier kon de 1.5 meter gehandhaafd worden. De muziekcommissie heeft in caronatijd ook niet stil gezeten. Zij hebben een geheel nieuw repertoire gemaakt.

De voorzitter: “het is een verfrissend programma geworden van de jaren ’60 en ‘70”. Er is ook naar dames gevraagd, die als project mee wilden doen. 15 dames ( leden van oa. Dameskoor Enjoy en Happy Voices ) komen ons versterken”.

Het programma bestaat uit bekende en minder bekende nummers. Gezamenlijk zingen de dames en heren o.a.  Look on the bright side of life, California dreaming, Les Champs Élysées en ook de leuke medley van Rob de Nijs.De mannen zingen o.a. Der Kondor zieht vorbei (El condor pasa), Love of my life, Blowin’in the wind en Griechieser wein van Udo Jürgens.

U ziet het wordt een heel gezellig optreden. Zet alvast de datum in uw agenda van zondag 17 oktober in de Paaskerk. Aanvang is om 14.30 uur. Het koor hoopt, dat u komt luisteren en kunt genieten van deze middag.

De voorverkoop is al van start gegaan bij Wim Hogeveen in de Laanstraat en u kunt de kaarten ook bestellen via info@baarnsmannenkoor.nl. De prijs is € 10.00 voor volwassenen en tot 12 jaar € 5.00 per stuk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie