Lokale journalistiek uit Baarn

TOV bekert overtuigend verder

Voetbal
20 sep 2021, 11:00
Achraf Chidar schuift beheerst de 2-1 voor TOV binnen tegen De Vecht. Hij zou daarna nog tweemaal scoren.
BAARN

Na drie overwinningen eindigt TOV fier bovenaan in de bekerpoule en maakt zich op voor een volgende ronde. Zaterdag werd De Vecht na de rust van de kunstgrasmat gespeeld (6-1). Achraf Chidar was met drie treffers en een assist de man van de wedstrijd.

TOV begon voortvarend aan de wedstrijd op veld 1 van sportpark Ter Eem. Binnen vijf minuten opende Matthieu van den Abeelen de score voor de Baarnaars. Maar De Vecht kon in deze fase van de wedstrijd nog aardig meekomen en haalde de rust zelfs met 1-1. TOV verslapte in het laatste kwartier van de eerste helft en moest dat bekopen m..