De camper werd gestolen, maar is weer gevonden.
De camper werd gestolen, maar is weer gevonden. Daan Brinkerink

‘Bussie’ van Baarns bruidspaar terug

13 september 2021 om 14:00 Mensen

BAARN Een huwelijksreis naar Italië in hun eigen camper. Jorien Dijkstra en Daan Brinkerink uit Baarn konden hun geluk niet op. Tot de auto, een Volkswagen uit 1989, afgelopen donderdag werd gestolen in Rome bij een winkel waar ze even een duikbril met snorkel en flippers wilden scoren.

Ze zaten in zak en as. De trouwkleding, kampeerspullen, fietsen, laptop en camera. Alles in één klap weg. Via alle sociale media maakten ze melding van de brutale diefstal met een foto van de camper. Of dat geholpen heeft of niet; ‘het bussie’ is terug.

Mijn vrouw is een boek met herinneringen aan haar oma kwijt, dat is het meest dierbare

Dit weekeinde belde de politie dat hij gevonden was. Het kersverse bruidspaar werd netjes opgehaald en naar de locatie gebracht, heel dicht bij het shopping centre waar die verdwenen was. De bus is gestolen, helemaal leeggeroofd en waarschijnlijk op dezelfde dag nog bij een parkeerplaats ergens achteraf neergezet. Dit was iemand opgevallen (waarschijnlijk door het massale delen) en die heeft de politie geïnformeerd. Op wat kleine schade aan de bus na, rijdt ‘ie goed. Ze kunnen hem alleen nog niet starten met de sleutel omdat alle draden zijn losgetrokken. ,,Gisteren hebben we bij Ikea allerlei spullen gekocht, waaronder matrassen. Mijn vrouw is een boek met herinneringen aan haar oma kwijt, dat is het meest dierbare. Je komt er wel achter dat je veel kunt vervangen”, meldt Daan Brinkerink vanuit Rome. Zaterdag 25 september verwacht het kersverse echtpaar terug te zijn in Baarn, waar ze sinds twee jaar wonen. 

Bij deze danken Jorien en Daan iedereen voor het delen, doorsturen en alle lieve reacties en tips. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie