Het WSP gaat op pad met een opvallende rode volkswagenbus.
Het WSP gaat op pad met een opvallende rode volkswagenbus. WSP regio Amersfoort

Bustour WSP regio Amersfoort naar Baarn en Soest

6 september 2021 om 14:00 Zakelijk Deel je nieuws

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers van het WSP industrieterreinen in Amersfoort en omgeving. De bustour start op 13 september in Baarn en Soest. Het WSP is een samenwerking tussen het UWV en de regiogemeenten en helpt werkgevers kosteloos met de werving en selectie van nieuw personeel of sociaal ondernemen. Tijdens de bustour wil het WSP zorgen voor meer naamsbekendheid en op een laagdrempelige manier kennis maken met werkgevers.

Waar staat de bus in Baarn en Soest?

De bustour start dit jaar van 9.00 tot 12.00 bij Nijhof aan de Minervaweg 3 in Baarn en van 13.30 tot 16.00 uur bij Eurotape aan Oostergracht 2 in Soest. Om 9.00 uur opent wethouder Erwin Jansma van de gemeente Baarn de bustour, waarna ambassadeurs Nijhof en Silverein kort vertellen over de samenwerking met het WSP. Om 9.30 kunnen werkgevers kosteloos de workshop ‘Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie volgen.

Workshop: Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!

Hoe kun je als werkgever het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt? Hoe weet je je huidige medewerkers aan je te verbinden en nieuwe medewerkers te werven? Martijn Hemminga en Heleen Stoevelaar van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie laten in een interactieve presentatie zien hoe je zichtbaar wordt en blijft.

Werkgevers uit Soest zijn voor de workshop ook van harte uitgenodigd bij Nijhof in Baarn. De bus stopt in alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. Kijk voor het complete tourschema op: https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour/

Ontdek bij onze bus in de gehele dag:

Je kunt met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kans beroepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.

WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf

Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel

Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt

UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

Onze bus bezoeken?

Je bent van harte welkom bij onze bus! Voor de workshop is het wel nodig je aan te melden via www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie