Afbeelding
Elan

OldStars Tafeltennis met Bettine Vriesekoop

27 augustus 2021 om 11:30 Tafeltennis

BAARN OldStars tafeltennis is onderdeel van OldStars Sport, een project van het Nationaal Ouderenfonds. 

Wat is OldStars tafeltennis? Het spel tafeltennis zelf behoeft weinig aanpassing: het is een laagdrempelige sport, die zonder aanpassing tot op latere leeftijd kan worden beoefend. Er wordt BIJ OldStars naast het tafeltennis ook diverse beweegvormen aangeboden. Ook is er ruimte voor het sociale aspect met een kopje koffie en gezellig gesprek, en na afloop een drankje.
Met OldStars tafeltennis biedt BTTV Elan een spelvorm aan voor tafeltennis op latere leeftijd. Deze spelvormen staan onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+.

Op dinsdag 7 september vanaf 14.00 uur staat de koffie/thee klaar voor de Kick-off van het OldStars programma met medewerking van Bettine Vriesekoop. Om 14.30 uur begint het officiële programma. Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en neem sportschoenen mee. Er is ook gelegenheid om in de kleedkamer om te kleden en/of na afloop te douchen. Het programma duurt ongeveer tot 16.00 uur. De middag wordt afgesloten met een hapje/drankje. Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden voor deze kick off door het sturen van een mail naar info@bttvelan.nl.

Na deze kick off start op dinsdag 14 september het wekelijks programma van 14.00 - 15.30 uur. Tien lessen kosten 35 euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie