Afbeelding
Pieter Bax Fotografie

Muziekinstrumenten uitproberen bij Crescendo

26 augustus 2021 om 11:30 Muziek

BAARN Iedereen is welkom om op zaterdagmiddag 4 september tussen 12.00 en 16.00 uur een muziekinstrument uit te proberen bij muziekvereniging Crescendo. Als een instrument bevalt kan je een gratis proefles afspreken met de vakdocent. Je bent 4 september tijdens de Open Deuren Route van harte welkom in het clubgebouw van Crescendo, Plataanlaan 3 in Baarn.

Muziekvereniging Crescendo, opgericht in 1894, is een vereniging waar je op je eigen niveau en interesse in groepsverband muziek kunt maken. De vereniging heeft verschillende orkesten en ensembles. Daarnaast heeft het een eigen muziekschool. Hier worden theorie- en praktijklessen gegeven en kan het landelijk erkende muziekdiploma (A t/m D) behaald worden. De orkesten staan onder leiding van professionele dirigenten en de individuele muzieklessen worden gegeven door vakdocenten. Voor leerlingen tot 18 jaar wordt de muziekopleiding deels gesubsidieerd.

Naast de wekelijkse repetities, de muzikale medewerkingen en concerten is er veel ruimte voor gezelligheid en sociale contacten en activiteiten voor jong en oud.

Kijk ook eens op www.crescendobaarn.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie