Bij de Volksuniversiteit kan dit najaar weer volop geschilderd worden.
Bij de Volksuniversiteit kan dit najaar weer volop geschilderd worden. Volksuniversiteit Baarn

Volksuniversiteit weer van start

25 augustus 2021 om 18:30 Zakelijk

BAARN Na een succesvol en leuk zomerprogramma onder de titel ‘Zomerspecials’, gaat In september Volksuniversiteit Baarn weer van start met haar nieuwe najaarsprogramma 2021.

Op vrijdag 17 september gaat het Schilderatelier (ochtend) van start, er wordt geen les gegeven, maar de cursisten gaan zelfstandig aan de slag. Iedereen is vrij in zijn eigen materiaalkeuze en werkwijze: olie, acryl, aquarel, pastel, potlood, gouache, inkt, collage en alle mogelijke gemengde technieken.
Op dinsdag 28 september start het Schilderatelier (avond). Zie hiervoor Schilderatelier van
17 september.
Op dinsdag 28 september gaat de cursus: Schilderen met diverse materialen van start. Ook hier gaan de deelnemers aan het werk zonder docent. De ervaring heeft geleerd dat er onderling een uitwisseling van kennis en inspiratie ontstaat. Ook hier is iedereen vrij in de materiaalkeuze en allerlei mogelijke technieken en is er alle ruimte voor expressie en inspiratie.
Door de nog steeds geldende coronamaatregelen is er beperkt ruimte dus tijdig inschrijven wordt aangeraden.
Op vrijdag 27 augustus ontvangen alle abonnees van de Baarnsche Courant als bijlage de najaarsflyer 2021, alle (oud) cursisten ontvangen deze flyer via de mail. De flyer ligt binnenkort ook bij het gemeentehuis Baarn, de bibliotheek en diverse andere locaties in de gemeente Baarn en omgeving.

Inschrijven voor deze cursussen is mogelijk via www.volksuniversiteitbaarn.nl of
vanaf woensdag 1 september telefonisch op maandag-, woensdag- en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via het nieuwe nummer 06 - 19 87 82 98.

Kijk ook eens op www.volksuniversiteitbaarn.nl/creatief.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie