Quinten Rijken wordt gefeliciteerd door Nasima el Bachiri en Jeroen la Housse.
Quinten Rijken wordt gefeliciteerd door Nasima el Bachiri en Jeroen la Housse. Nijhof

Rijken winnaar Tiny House-wedstrijd

23 juni 2021 om 08:33 Zakelijk

BAARN Afgelopen zaterdag is het winnende ontwerp van de Tiny House-ontwerpwedstrijd opgeleverd bij woonwarenhuis Nijhof in Baarn. Het creatieve brein achter dit winnende ontwerp is Quinten Rijken uit Soest.

Deze 18-jarige student Bouwkunde aan het MBO in Hilversum kwam als winnaar uit de bus. De Baarnse woonwinkel heeft deze ontwerpwedstrijd, voor het exterieur van een Tiny House, gehouden met de Flevo Timmerfabriek uit Almere. Uit de meer dan honderd inzendingen, een doorslaand succes, werd uiteindelijk het ontwerp van de jeugdige inwoner uit Soest gekozen.

Het Tiny House werd met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk in z’n geheel vervaardigd in de Flevo Timmerfabriek in Almere. Vervolgers werd het bouwwerk, gemaakt van hout uit de regio, naar Baarn vervoerd en de showroom ingereden. Het is niet verrassend dat daar een precies timmermansoog aan te pas kwam. Vervolgens is het interieur van het Tiny House door de stylisten van Nijhof ingericht als kantoorruimte. Oftewel; een Tiny Office.

Het Tiny House annex Tiny Office is vanaf nu te bezichtigen in woonwarenhuis Nijhof. Uiteraard is het ook te koop. Een bijkomstigheid is dat een gedeelte van de opbrengst wordt geschonken aan het Wereld Natuur Fonds.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie