Blije gezichten bij btv De Geeren jeugd clubkampioenschappen 2021
Blije gezichten bij btv De Geeren jeugd clubkampioenschappen 2021 btv De Geeren

Btv De Geeren feliciteert haar nieuwe jeugd clubkampioenen!

21 juni 2021 om 10:21 Tennis Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 19 juni stond bij tennisvereniging De Geeren in het teken van de finales van de jeugd clubkampioenschappen. Het was het eerste grote jeugd tennis evenement van de club sinds de lockdown. Tot aan het eind van de middag was het gezellig druk. Er werd - in samenwerking met Sportivun - flink uitgepakt met springkussens, zomerse muziek, een heuse popcornkraam en een uitdagend middagprogramma vol spellen zoals tennisbowlen en prijsschieten.

Maar uiteindelijk draaide het natuurlijk om de spannende tenniswedstrijden tussen jeugdige leden van De Geeren. Wie mag de wisselbeker mee naar huis nemen en zich een jaar lang trots de clubkampioen noemen?

Bij de jongens en meisjes tot ongeveer 10 jaar (categorie ‘rood’ en ‘oranje’) had iedereen prijs. Sommige kinderen speelde hun eerste echte wedstrijd op gravel ooit. En wat waren ze allen blij met de ‘echte’ gouden medaille!

Bij de jeugd van 10 tot 12 jaar werd de finale jongens gespeeld tussen Jesper Telder en Sven van de Biezen. Sven trok aan het langste eind en is clubkampioen in de categorie ‘groen’. Bij de meisjes ging de eerst prijs naar Lotte van Doorn, na een spannende wedstrijd tegen Caroline Micu.

Bij de oudere jeugdleden, in de categorie ‘geel’ tot en met 17 jaar, stonden Jordy van Hofwegen en Christo Stolze tegenover elkaar aan het net. Jordy speelde een sterke en solide partij en in twee sets trok hij de winst naar zich toe. Gefeliciteerd!

Aan het eind van de dag sprak voorzitter Dik Luschen de finalisten enthousiast toe. Hij reikte aan alle deelnemers een medaille en een ‘thuisbioscoop bon’ uit. Hij zette de winnaars in het zonnetje. De wisselbekers waren netjes opgepoetst. Op groepsfoto (zie: foto) alleen maar blije gezichten.

Btv De Geeren bedankt alle jeugdleden, ouders en uiteraard het organisatiecomité voor een zeer geslaagde editie van de jeugd clubkampioenschappen, die van woensdag 16 tot zaterdag 19 juni duurden.

Ook de hartelijke dank aan Sportivun en de lokale sponsoren voor hun zeer gewaardeerde bijdragen: JumpSquare (lekker jumpen), Intersport Van Dam (diverse sport prijzen), COOP (elke dag lekkere en gezonde traktaties), Purple Media (communicatie) en niet te vergeten: de ijsco kar! Met ondersteuning van vele vrijwilligers is er voor de jeugd een geweldig evenement neergezet. Hier zal iedereen nog lang en met plezier op terugkijken.

Ook zin om te tennissen? Ga naar www.btvdegeeren.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie