JO10-2
JO10-2 Bas van Dijen

TOV JO10-2 wint nipt van sv Baarn

20 juni 2021 om 20:36 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag mochten de spelers van TOV jo10-2 aandtreden op het hoofdveld. Spelbegeleider Jos was stipt op tijd, om 09.30uur rolde de bal van de middenstip. Baarn trapte af en speelde goed onderling over. In de 6 minuut was het Elise die da bal veroverde een een mooie pass gaf op Teun. Teun kapte de verdediging uit en koos de juiste hoek. Het net bolde, 1-0. Sv Baarn kreeg geen grip op de aanvallers van TOV en bij een derde aanval kon Mohammed afdrukken en vervolgens juichen. Na 10 minuten een kleine pauze voor de spelers. Klein slokje en coaching om vervolgens weer door te gaan met aanvallen. Dit keer was het een verre uittrap van Sebastiaan op Teun en kon Baarn de bal weer meenemen naar de middenstip. Middenvelder Finn liet zien dat niet alleen Frenkie de Jong kan dribbelen.. Boaz was samen met Thijs het slot op de deur. Halverwege een langere pauze. De coach van Baarn zette de groene mattedoren op scherp. Het was Pepijn van sv Baarn die liet zien dat ze niet waren gekomen om te verliezen. Langs de lijn een klein aantal ouders van Baarn en TOV.. Spanning was voelbaar en de ouders wisten niet meer of ze moesten nagelbijten of het clublied zingen. Baarn kwam dichterbij door een beetje laconiek voetbal van tov.. 7-5 stond op het scorebord net voor het vierde kwart. Spelbegeleider Jos gaf aan dat de laatste 10 minuten gespeeld mochten worden.. publiek was muisstil van spanning sv Baarn maakte vanuit een kluts het zesde doelpunt. Aftrap voor TOV; Nu wat het Teun samen met Thijs en Mohammed.. een ouderwets driehoekje en een croospass op Teun. Keurig binnengeschoten en een knikje naar zijn vader, 9-6.  sv Baarn wilde graag op gelijke hoogte komen maar keeper Sebastiaan had een van zn mooiste reddingen.. met de vingertoppen kon hij net de bal aan de goede kant van de paal wegwerken.. maar drie minuten later was het toch sv Baarn met het laatste doelpunt; 9-7.Spanning voelbaar maar de klok gaf nog maar één minuut aan.. TOV speelde met vermaak de bal rond en kon juichend op de fiets naar huis. Leider kreeg van shirt Sponsor Alber Heyn het bericht dat het gehele team met ouders komende zaterdag poffertjes mogen eten in Laren. Dan spelen de oranje helden uit tegen Laren met als afsluiting poffertjes op de Larense Brink.