Afbeelding
Ilona van Egdom

Fysiotherapeute Jacintha van Kouwen: ‘Hoe ingewikkelder de problemen en klachten, hoe groter mijn uitdaging’

10 juni 2021 om 09:30 Zakelijk

SOEST De medische kennis en achtergrond van Jacintha als fysiotherapeute, gecombineerd met haar eigen ervaringen door blessures, klachten, aandoeningen en beperkingen zorgen voor een optimale ervaringsdeskundige begeleiding tijdens en na de lessen. 

,,Door het beoefenen van yoga ben ik hersteld van klachten die waren ontstaan door een gebroken nek. Het nordic walken leerde mij weer lopen toen ik kampte met de ziekte van Lyme. Door deze ervaringen weet ik hoe ik jou optimaal kan begeleiden. Hoe ingewikkelder de problemen en klachten, hoe groter mijn uitdaging.”

YOGA Jacintha is 35 jaar fysiotherapeute, 25 jaar yogadocente en 15 jaar nordic walking-instructeur. Alle elf yogagroepen per week worden door Jacintha gegeven, waardoor deelnemers makkelijk lessen kunnen wisselen. Elke les is vernieuwend en gebaseerd op ieders eigen niveau en mogelijkheden. De oefenruimte is op de begane grond, heeft vloerverwarming en kan prima geventileerd worden. Stoelyoga is bovendien ook mogelijk op dinsdagmiddag.

NORDIC WALKING De nordic walking-tochten worden wekelijks in de schitterende omgeving gehouden. ,,De tochten zijn als een natuurexcursie, je leert je omgeving anders waarnemen. De activiteit is daarnaast  juist mogelijk met knie-, heup- en rugklachten. Leer wel eerst de Nordic walking-techniek goed aan. Dan ervaar je het. Begeleiding is belangrijk. Heb je toch meer nodig dan de lessen, dan kun je voor een fysiotherapeutische behandeling of een lichaamsgerichte coaching ook in de praktijk terecht. Alles is te vinden onder één dak. Vraag een gesprek aan”, aldus Jacintha.

Iedereen kan deelnemen aan de lessen van Jacintha; leeftijd speelt geen rol. Voor informatie of bij twijfel kan contact opgenomen worden voor een vrijblijvend gesprek.

In Beweging Soest
035-6030573 | info@inbewegingsoest.nl
www.inbewegingsoest.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie