Afbeelding
Eigen foto

Verhage Orthopedie zorgt voor oplossingen

9 juni 2021 om 18:05 Zakelijk

SOEST Een blessure of een beperking hoeft er niet voor te zorgen dat je moet stoppen met sporten, fietsen, wandelen of dagelijkse bewegingen. Extra steun met behulp van orthopedische hulpmiddelen kan een prima oplossing bieden. Verhage Orthopedie adviseert over deze hulpmiddelen en maakt deze, indien nodig, op maat. 

Hedwig Verhage is de vakvrouw op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. ,,Een team van professionals staat dagelijks voor je klaar. Verhage orthopedie levert diverse braces voor zowel sport als dagelijks gebruik. Braces die extra steun geven aan het gewricht dat klachten geeft. Een blessure hoeft daardoor niet het einde van je hobby of bewegingsvrijheid te zijn. Je stapt met meer vertrouwen de tennisbaan, de golfbaan, het voetbalveld of de skipiste op. Je maakt met meer gemak je dagelijkse ommetje of je bezigheden in en om huis. Elke blessure of slijtage vraagt om een ander hulpmiddel. Bijvoorbeeld bij het gebruiken van een voetzooltje: lopers belasten hun hielen meer en fietsers juist hun voorvoet. Natuurlijk kijken we ook naar het loop- en beweegpatroon.”

,,Wanneer iemand fysieke klachten heeft en ondersteuning nodig is dan kan het zijn dat de cliënt door een specialist of huisarts naar een bedrijf als dat van ons wordt doorverwezen. Wij inventariseren. Wat is het probleem en wat wil de cliënt kunnen, doen of bereiken? Verhage Orthopedie heeft diverse oplossingen die het leven met ongemakken verlicht. Het aanmeten van orthopedische hulpmiddelen is een persoonlijk behandeling Persoonlijk contact tussen behandelaar en cliënt is essentieel in dit ambacht. Zo werken wij bij Verhage.”

Verhage Orthopedie
Koningsweg 2-24 Soest
035-5885220 | www.verhage-orthopedie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie