Ellen Warnar is al jarenlang actief in de hotellerie en sinds drie jaar is zij de Sales & Marketing Manager van Kontakt der Kontinenten.
Ellen Warnar is al jarenlang actief in de hotellerie en sinds drie jaar is zij de Sales & Marketing Manager van Kontakt der Kontinenten. Eigen foto

Ellen Warnar: ‘Let’s KonneKt bij Kontakt der Kontinenten’

9 juni 2021 om 13:05 Zakelijk

SOEST/BAARN Van een smakelijk én gezond ontbijt tot een uitgebreid driegangendiner, maar ook voor een heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie; het is mogelijk in het schitterend verbouwde restaurant van Kontakt der Kontinenten. De fraaie eetgelegenheid met terras heeft de naam ‘KonneKt’ gekregen. 

Een ontmoetingsplek centraal in het hotel waar je verwend wordt met heerlijke maaltijden en met bijzondere verzamelingen souvenirs en materialen uit alle werelddelen. Alleen hierom al is een bezoek aan Kontakt der Kontinenten aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg als een paar uur vakantie. 

THUISKOMEN Vogels geven een stemmig concert bij het terras dat is omgeven door de bostuin en waar genoeg mogelijkheden zijn om lekker te loungen op zitkussens en picknickbanken. Het adres waar je vriendelijk door de jongeman bij de receptie wordt begroet. ‘Welkom bij Kontakt der Kontinenten’. Het is een beetje thuiskomen in het imposante hotel dat dit jaar haar 60-jarig jubileum viert. 

Ellen Warnar is al jarenlang actief in de hotellerie en sinds drie jaar is zij de Sales & Marketing Manager van Kontakt der Kontinenten. ,,De prachtige locatie, het sociale en duurzame karakter en de wereldse gastvrijheid maken deze locatie uniek. Heerlijke horeca pal om de hoek voor iedereen uit deze regio. Waar werelddelen samenkomen. Genieten van rust, natuur en gastronomische verrassingen. Ook voor een High Beer of High Wine kunnen gasten bij ons terecht, de deuren staan open voor iedereen. Let’s KonneKt!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie