Afbeelding
Thijs Maas

‘Fransse Eijkel’ bijt spits af in De Speeldoos

6 juni 2021 om 12:40 Podiumkunsten

BAARN Eindelijk groen licht voor het Baarnse theater om haar deuren te openen voor publiek. Afgelopen maandag startte de kaartverkoop voor een drietal cabaretvoorstellingen die nog in juni te zien zijn, waaronder die van Peter Pannekoek en Roué Verveer. De eerste theatervoorstelling is van het cabaretduo De Fransse Eijkel. Op woensdag 9 juni is hun voorstelling Subtropique te zien in Theater de Speeldoos. 

SUBTROPIQUE is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Een avond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

De voorstelling Subtropique is op woensdag 9 juni om 19.00 en 21.00 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. De maximale capaciteit per voorstelling is 50 bezoekers, waardoor het publiek geen toegangstest hoeft te doen om de voorstelling te kunnen bezoeken.

DE FRANSSE EIJKEL Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, oftewel De Fransse Eijkel, ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Zowel hun spetterende debuut in 2017- 2018 - waarmee ze het Rabo Talenten Concours wonnen - als hun tweede programma SUBTROPIQUE werden door pers en publiek laaiend enthousiast ontvangen. Nu is dit energieke duo met hun elastische lijven terug met de reprise van hun tweede voorstelling.


KAARTEN Kaarten à € 18,00 (incl consumptie) zijn online verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl (Na betaling per e-mail verstuurd.)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie