Regiocup voetbal zaterdag van start

3 juni 2021 om 19:50 Overig

BAARN De bal gaat weer rollen. Komend weekend wordt er voor het eerst sinds oktober vorig jaar weer in competitieverband gevoetbald. De jeugd speelt tegen andere teams uit de regio.

Aan de KNVB Regiocup voor de jeugd doen bijna 30.000 teams in Nederland mee. Ook op sportpark ter Eem zullen zaterdag 5 juni de hele ochtend en een deel van de middag competitiewedstrijden van jeugdteams van TOV, SV Baarn en Eemboys plaatsvinden. De tegenstanders komen uit Soest, Hilversum, Spakenburg, Bussum, Huizen, Loosdrecht en Amersfoort en omgeving.

De Regiocup duurt de komende vier weekenden voort. Dit is overigens geen tip voor toeschouwers want die zijn nog niet welkom. Alleen volwassenen die horen bij de teambegeleiding mogen het sportpark op, daar horen ook ouders bij die de kinderen vervoeren.

Voor de senioren zal er dit seizoen geen Regiocup meer komen, hoewel dat wel het plan van de voetbalbond was. Om dit nog te organiseren kwamen de versoepelingen van het kabinet te laat. Seniorenteams trainen wel weer en spelen in clubverband onderlinge wedstrijden tegen elkaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie