Voor de horecalocatie is BLTC op zoek naar een nieuwe pachter.
Voor de horecalocatie is BLTC op zoek naar een nieuwe pachter. BLTC

BLTC zoekt pachter voor horeca

11 mei 2021 om 14:41 Mensen

BAARN Tot grote spijt van de vereniging stopt Orhan Çatalgöl na 17 jaar met het pachten van de horeca in het clubhuis van de Baarnse Lawn Tennis Club, waarmee deze per 1 januari 2022 beschikbaar komt.

De Baarnse Lawn Tennis Club is een actieve en gezellige tennis- en padelvereniging met meer dan 1.000 leden. Het park is gelegen in de bossen van Baarn; een unieke omgeving. De club beschikt over tien buitenbanen en twee padelbanen. Het clubhuis is dagelijks geopend voor de leden en hun gasten.

HART Çatalgöl is als pachter van de horeca het gezicht van de club en maakt van het clubhuis een aantrekkelijke plek, die voor de leden van BLTC Baarn het hart van de vereniging is. De horecavoorzieningen dragen in hoge mate bij aan het clubleven en het verbindingsgevoel. Çatalgöl heeft zich dag en nacht ingezet om dit gevoel bij de leden op te laten leven en zijn vertrek zal dan ook een gemis zijn voor de vereniging.

PACHTER Voor de exploitatie van de horecavoorzieningen is de Baarnse Lawn Tennis Club op zoek naar een gastvrije, vakbekwame en proactieve horecapachter.

GEZICHT VAN DE CLUB Rutger Oudejans, voorzitter van BLTC Baarn: ,,We vinden het spijtig om Orhan te zien vertrekken, maar nadat hij zich voor zo’n lange tijd optimaal heeft ingezet voor de vereniging verdient hij het om van zijn pensioen te genieten. De horecapachter is het gezicht van de club, daarom zijn wij nu op zoek naar iemand die daar een nieuwe invulling aan kan geven.”

First Mate Consultancy & Concepts begeleidt het werving- en selectietraject van de meest passende horecapachter voor BLTC Baarn. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich inschrijven via https://www.firstmate.nl/projecten/werving-horecapachter-bltc-baarn/, waarna ze het uitgebreide informatiedocument ontvangen.

www.bltcbaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie