Afbeelding
Speel-O-Theek Baarn

Speel-O-Theek Baarn gaat ook weer open

6 mei 2021 om 10:06 Winkels

BAARN Na drie maanden gesloten te zijn geweest, heeft de Speel-O-Theek Baarn na overleg met Bibliotheek Eemland toestemming gekregen om weer speelgoed te gaan uitlenen en in te nemen. Dit is echter voorlopig alleen mogelijk door van tevoren een tijdstip en dagdeel te reserveren. 

Het bezoeken van de Speel-O-Theek kan plaatsvinden op de tweede en vierde woensdagmiddag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur of op elke zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@speelotheekbaarn.nl waarin vermeld wordt op welke dag en datum en ook op welk tijdstip de keuze is gevallen. De Speel-O-Theek stuurt dan zo snel mogelijk een bevestiging van de reserveringsafspraak. 

Speelgoed kan maximaal zes weken worden geleend en omdat het helaas niet mogelijk is om zelf speelgoed uit te zoeken, is het handig als al bij de reservering vermeld wordt welk speelgoed de voorkeur heeft. Indien dat speelgoed beschikbaar is wordt het ook al van tevoren klaargezet. Speelgoed dat teruggebracht wordt kan in de lift boven worden neergezet en een medewerker van de Speel-O-Theek haalt het er beneden uit. Uiteraard wordt iedereen verzocht een mondkapje te dragen en afstand te houden. De complete lijst met coronaregels is terug te vinden op de site www.speelotheekbaarn.nl onder de rubriek nieuws en www.facebook.com/speelotheekbaarn

Ook de kijktafel in de Speel-O-Theek staat weer vol met nieuw speelgoed, onder andere een aantal nieuwe gezelschapsspelen, een Lego-pizzabakkerij en twee Paw Control-auto’s, compleet met autootjes en poppetjes.

De medewerkers van de Speel-O-Theek hopen dat iedereen begrip heeft voor de noodzakelijke maatregelen en zijn erg blij dat ouders en kinderen weer langs kunnen komen om hun favoriete speeltjes te komen lenen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie