Afbeelding
Maarten Eykman

De grootste open dag van Baarn met de Open Deuren Route

26 april 2021 om 09:22 Activiteiten

BAARN Stichting Cultureel Festival Baarn organiseert zaterdag 4 september tal van activiteiten in het hele dorp. Zo zijn er optredens in de straten van Baarn en tegelijkertijd is er een Open Deuren Route langs verenigingen, stichtingen en vrijwilligersorganisaties. Het publiek krijgt de kans om achter de deuren kennis te maken met deze organisaties.

Voor de mensen die altijd al vrijwilligerswerk wilden doen of op zoek zijn naar een nieuwe sport is dit de uitgelezen kans om een keuze te maken. De deelnemers maken ook kans op een drie maanden gratis abonnement of lidmaatschap bij een vereniging naar keuze. De organisatie verloot drie keer een proeflidmaatschap onder degene die zich tijdens de open dag als nieuw lid aanmelden. De plattegrond met alle deelnemende verenigingen en organisaties wordt in augustus bekend gemaakt. 

AANMELDEN ORGANISATIES Verenigingen en stichtingen die zich willen presenteren bij de open dag op 4 september kunnen zich opgeven via deze website. Aanmelden voor de Open Deuren Route kan tot 16 mei. Het programma zal worden opgezet aan de hand van de dan geldende coronamaatregelen.

Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Cultureel Festival Baarn. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie